Εξερευνήστε την Όμορφη Βουρβουρού!

Όροι και Προυποθέσεις Ενοικίασης Ταχύπλοου Σκάφους

Η εταιρεία μας είναι εξειδικευμένη στην ενοικίαση ταχυπλόων σκαφών. Είμαστε μια εταιρεία που αρχική της προτεραιότητα είναι η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Σκεπτόμενοι, λοιπόν πως θα μπορούσαμε να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας, διαθέτουμε σκάφη τα οποία είναι προσαρμοσμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να προσφέρουν ημερήσια αναψυχή στα καταγάλανα νερά της Βουρβουρού  με πολύ χαμηλό κόστος και να απολαμβάνουν οι επιβάτες ένα άνετο ταξίδι. Το όριο των επιβατών 7 άτομα.

Τα σκάφη και οι μηχανές είναι καινούργια και ελέγχονται με πλήρες service πριν από κάθε παράδοση. Σημείωση: Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν μηχανικές ή άλλες ζημιές που θα προκληθούν από υπαιτιότητα δική σας στο σκάφος κατά τη διάρκεια του ναύλου. Στις τιμές περιλαμβάνονται: Ασφάλεια, GPS , άγκυρα, ψυγείο πάγου, σκάλα μπάνιου, όλα τα σωστικά – πυροσβεστικά – εφόδια σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία και η παράδοση – παραλαβή.

Δεν περιλαμβάνονται: Καύσιμα

Διαδικασία ενοικίασης

  1. Κράτηση

Παρακαλούμε επιβεβαιώστε την κράτησή σας όπως σας ζητήθηκε κατά την επικοινωνία μας.
Η κράτησή σας παραμένει σε ισχύ για 3 ημέρες και μετά ακυρώνεται αυτόματα, αν δεν έχει προηγηθεί άλλη μεταξύ μας συνεννόηση.
Παρακαλώ αποστείλατε μας τα ακόλουθα απολύτως απαραίτητα έγγραφα:
1. Αντίγραφο δύο όψεων του δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Όλες οι πληρωμές μπορούν να γίνουν με μετρητά ή κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω τερματικού POS.

  1. Εγγύηση

Σαν ναυλωτές έχετε την υποχρέωση να προκαταβάλετε ως εγγύηση για τυχόν ζημιές το ποσό των 300€ (σε μετρητά), το οποίο επιστρέφεται με τη λήξη της μίσθωσης και τον τελικό έλεγχο κατά την επιστροφή του σκάφους.

  1. Καιρικές συνθήκες

Η μίσθωση και ο απόπλους του σκάφους πραγματοποιούνται κανονικά, όταν στο σημείο παραλαβής η ένταση των ανέμων δεν ξεπερνά τα 6 μποφόρ και το επιτρέπουν οι λιμενικές αρχές.
Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, που απαγορεύουν τον απόπλου την ημέρα έναρξης της μίσθωσης σας επιστρέφεται το ποσό την εγγύησης και αναβάλετε η ενοικίαση για κάποια άλλη μέρα αν επιθυμείτε.

  1. Αναχώρηση

Δύο μέρες πριν την αναχώρηση θα πρέπει να μας έχει γίνει γνωστή η επιθυμητή ώρα του απόπλου του σκάφους, σύμφωνα με το πρόγραμμά σας.
Κατά την άφιξη στο προκαθορισμένο σημείο παραλαβής του σκάφους θα σας ζητηθεί να υπογράψετε όλα τα απαραίτητα έγγραφα για την ενοικίαση του σκάφους καθώς και να τακτοποιηθούν τυχόν οικονομικές εκκρεμότητες.
Κατά τη παραλαβή γίνεται λεπτομερής επίδειξη του σκάφους και του εξοπλισμού, ενώ δίνονται προς υπογραφή δήλωση αποδοχής του σκάφους και λίστα του εξοπλισμού που φέρει. Επίσης, γίνεται αναλυτική ενημέρωση για τις διαδικασίες ασφαλείας και δίνονται πληροφορίες σχετικά με τη χρήση του σκάφους και των εγγράφων/αδειών που σας δίνονται. Το σκάφος παραδίδεται, από εμάς, με γεμάτες τις δεξαμενές του καυσίμου, για μεγαλύτερη διευκόλυνση της διαδικασίας.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προηγούμενες ενέργειες μπορούν να γίνουν στην έδρα μας οποιαδήποτε προηγούμενη ημέρα κατόπιν αιτήματος του ναυλωτή, με στόχο την επίσπευση του απόπλου την ημέρα αναχώρησης.

  1. Επιστροφή

Η επιστροφή στο σημείο παράδοσης του σκάφους γίνεται την προκαθορισμένη ώρα. Κατά την παράδοση γίνεται έλεγχος της κατάστασης του σκάφους και του εξοπλισμού του. Ο ανεφοδιασμός του σκάφους με καύσιμα αναλαμβάνεται από εμάς. Το κόστος των καυσίμων βαρύνει αποκλειστικά τον ναυλωτή.